Зразки позовних заяв, типовий договорів, процесуальних документів. Юридична аналітика.

YOU ARE HERE Головна

Електронна юридична бібліотека онлайн
Субота, 05 вересня 2009 20:40
 
Електронна юридична бібліотека
 
 
Юридична електронна бібліотека онлайн
Відтепер Ви маєте можливість скачати електронні підручники  та іншу юридичну літературу
Дана юридична електронна бібліотека є не комерційним проектом.
Всі підручники, монографії і науково-практичні статті розміщені в файлових архівах відповідно до галузей та підгалузей права, окремих правовідносин та навчальних дисциплін, які в свою чергу сформовані у розділи бібліотеки. Кожен розділ містить матеріали, які стосуються як безпосередньо права України так і права зарубіжних країн. Загальна кількість джерел перевищує 400 екземплярів.
Діяльність бібліотеки спрямована на надання допомоги школярам і студентам у навчанні, підготовці самостійних робіт, рефератів і курсових.
Діяльність бібліотеки здійснюється в строгій відповідності з діючим українським законодавством, у тому числі з дотриманням норм Закону України «Про авторське право й суміжні права».
Користувачі, здійснюючи скачування матеріалів з онлайн бібліотеки (весь контент захищений авторським або суміжним правом) зобов'язуються використати їх тільки з метою навчання. Комерційне використання матеріалів електронної бібліотеки без дозволу автора або правовласника, а також плагіат заборонені законом і караються відповідно до діючого карного, цивільного, адміністративного й господарського законодавства. 
 
Розділи бібліотеки: 
 
Інструкція по безкоштовному скачуванню  
1) натискаємо на необхідне посилання;
2) у новому вікні обираємо вкладку "Бесплатно";
3) натискаємо "скачать файл";
4) вводимо запропонований на зображені код і натискаємо скачать файл;
5) чекаємо 60 секунд поки з'явиться посилання на скачку файла;
6) натискаємо на посилання, яке з'явилося.

 

 
unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum
© Зона Закону - зразки позовних заяв, договорів, процесуальних документів. Юридична аналітика. 2009-2010. Всі права захищені.
Під час цитування та використання будь-яких матеріалів посилання на www.zonazakona.com.ua є обов'язковим. Під час цитування та використання в інтернеті гіперпосилання (hyperlink) на www.zonazakona.com.ua є обов'язковим.